29 Ekim 2014
Bilinçli Atlama
Tanzanya
Foto: Nicole Cambré
Her yıl sezonluk yağmurlar sırasında yaşanan büyük göç sırasında 1,5 milyondan fazla büyükbaş hayvan yer değiştirir. Mara nehrini geçerken Büyük Nil Timsahları tarafından parçalanma riskinin var olduğu bilincinde setten aşağı atlarlar.
***
28 Ekim 2014
Mavi Evren
Japonya
Foto: Hiroki Kondo
Hitachi Parkta tepeler nisan sonu mayıs başındaki 2 hafta boyunca bu görüntüde oluyor. Bu görüntüyü sağlayan yaklaşık 4.5 milyon Nemophila menziesii-California kır çiçeği.
***
27 Ekim 2014
Teras Tuzlalar
Peru
Foto: Cedric Favero,
Cusco da yerel halkın Kutsal Vadi dedikleri bölgede bulunan bu tuzlaları yöre halkı kendileri çalıştırmaktadır. Küçük tuzlalardan elde ettikleri gelirle yaşamlarını sürdürürler.
***
26 Ekim 2014
Tatlı Rüyalar
Manila – Filipinler
Foto: Zab Coloma
Uluslararası Kongre Merkezinde görevli gösteri grubunun iki gösteri arası şekerleme yapan dansçıları.
***
25 Ekim 2014
Onun Tuzu Değerli
Vietnam
Foto: Viet Thanh Nguyen
Vietnam’ın Nghe An ili Dien Chau ilçesindeki tuz alanında bir tuz işçisi uğraşmakta. Topladığı tuzu ilçenin yol kenarındaki pazarlarda satacak.